Roşii coapte cu mirodenii – Reţetă de post

rosii coapte jpeg

Perfecte ca masă uşoară de post sau ca şi garnitură pentru alte preparate, roşiile coapte cu mirodenii sunt foarte gustoase şi nu vor rezista prea mult în farfurie.

Ingrediente

800 g roşii

80 ml ulei

5-6 căţei de usturoi, pisaţi

1 lingură mix de condimente

2 linguri oregano proaspăt, tocat

sare

piper

Mod de preparare – Roşii coapte cu mirodenii

Preîncălzeşti cuptorul la 150 °C. Speli bine roşiile, le usuci pe un prosop de hârtie, îndepărtezi codiţele şi le feliezi rondele, nu foarte subţiri.

Le amesteci într-un bol cu uleiul, usturoiul, mixul de condimente, oregano, sare şi piper, după gust. Transferi într-o tavă şi dai la cuptor aproximativ 50 de minute. Serveşti imediat.

Sursa https://rasamalaysia.com

https://rasamalaysia.com



Recente

castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg