Roşii coapte cu mirodenii – Reţetă de post

Perfecte ca masă uşoară de post sau ca şi garnitură pentru alte preparate, roşiile coapte cu mirodenii sunt foarte gustoase şi nu vor rezista prea mult în farfurie.
Ingrediente
800 g roşii
80 ml ulei
5-6 căţei de usturoi, pisaţi
1 lingură mix de condimente
2 linguri oregano proaspăt, tocat
sare
piper
Mod de preparare – Roşii coapte cu mirodenii
Preîncălzeşti cuptorul la 150 °C. Speli bine roşiile, le usuci pe un prosop de hârtie, îndepărtezi codiţele şi le feliezi rondele, nu foarte subţiri.
Le amesteci într-un bol cu uleiul, usturoiul, mixul de condimente, oregano, sare şi piper, după gust. Transferi într-o tavă şi dai la cuptor aproximativ 50 de minute. Serveşti imediat.
Sursa https://rasamalaysia.com