Roşii umplute cu pastă de măsline

Aşa poftă mi-a fost de reţeta asta! N-am rezistat şi am preparat-o numaidecât! Nu v-am făcut şi vouă poftă?
Ingrediente (4 porţii)
5-6 roşii
100 g brânză de vaci, bine scursă
1 ardei gras
1 lingură smântână
50 g parmezan ras
100 g măsline verzi, fără sâmburi
3 linguri ulei de măsline
oregano proaspăt
pătrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare: Tai roşiile în jumătate, pe orizontală, le goleşti de miez şi le laşi să se scurgă cu tăietura în jos. Între timp, toci măslinele, le amesteci cu brânza de vaci, ardeiul gras tăiat cubuleţe, uleiul de măsline şi smântâna. Potriveşti gustul cu sare şi piper. Umpli roşiile cu aceas tă compoziţie, le aşezi pe un platou, le decorezi cu parmezan ras, cu pătrunjel şi cu crenguţe de oregano.