Roşii umplute cu pastă de măsline

1365166519 5417rosii 20umplute jpeg

Aşa poftă mi-a fost de reţeta asta! N-am rezistat şi am preparat-o numaidecât! Nu v-am făcut şi vouă poftă?

Ingrediente (4 porţii)

5-6 roşii

100 g brânză de vaci, bine scursă

1 ardei gras

1 lingură smântână

50 g parmezan ras

100 g măsline verzi, fără sâmburi

3 linguri ulei de măsline

oregano proaspăt

pătrunjel verde

sare

piper

Mod de preparare: Tai roşiile în jumătate, pe orizontală, le goleşti de miez şi le laşi să se scurgă cu tăietura în jos. Între timp, toci măslinele, le amesteci cu brânza de vaci, ardeiul gras tăiat cubuleţe, uleiul de măsline şi smântâna. Potriveşti gustul cu sare şi piper. Umpli roşiile cu aceas tă compoziţie, le aşezi pe un platou, le decorezi cu parmezan ras, cu pătrunjel şi cu crenguţe de oregano.