Salată caldă de cartofi, cu rucola şi capere

salata calda de cartofi cu rucola si capere jpeg

Această garnitură merge de minune cu orice tip de carne la grătar, dar Jamie Oliver spune că este cea mai gustoasă alături de sardine.

Ingrediente (4-6 porţii)

1,5 kg cartofi amestecaţi (albi şi roşii) 1 pungă mică de rucola 8 linguri ulei de măsline 4 linguri oţet din vin roşu 2 linguri de capere Sare piper

Mod de preparare

Cureţi şi laşi o parte din cartofi întregi, apoi îi descojeşti şi îi tai pe ceilalţi în cuburi de dimensiuni egale. Aşezi cartofii într-o oală cu apă şi condimentezi cu sare, după gust. Laşi să dea în clocot, apoi fierbi la foc mic 20 de minute, până când se înmoaie. Scurgi apa şi muţi cartofii într-un bol de salată. Cât timp sunt calzi, adaugi restul ingredientelor şi condimentezi cu sare grunjoasă şi piper, după gust. Împarţi salata pe farfurii şi o serveşti imediat.

Sursa + foto: www.jamieoliver.com

Salată cu iaurt

Salată cu iaurt

Salată de pui cu ciuperci

Salată de pui cu ciuperci

Salată cu fasole neagră

Salată cu fasole neagră



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg