Salată cu fasole neagră
În zilele de post, încearcă o salată simplă şi rapidă, cu multe legume delicioase. Este o garnitură perfectă şi poţi hrăni o „armată” întreagă de pofticioşi. De asemenea, poate fi un aperitiv deosebit , dacă serveşti legumele cu chips-uri. Merge de minune în combinaţie cu carnea la grătar şi cu tortilla.
Ingrediente
440 g boabe fasole neagră, spălate şi scurse (din conservă) 260 g porumb fiert 1 roşie potrivită, tocată 50 g ceapă roşie, tocată 1 ceapă verde, tocatp zeama de la 1 ½ sau 2 lămâi 1 lingură ulei 2 linguri coriandru tocat (sau mai mult, după gust) sare piper negru măcinat 1 avocado, tăiat cubuleţe 1 ardei iute, tocat (opţional)
Mod de preparare
Într-un castron mare, combini fasolea neagră, porumbul, ceapa roşie şi cea verde, coriandrul, condimentezi cu sare şi piper, după gust. Storci zeama de lămâie şi torni puţin ulei de măsline. Laşi legumele la marinat 30 de minute în frigider. Adaugi cubuleţele de avocado chiar înainte de servire.
Sursa + foto: www.skinnytaste.com
Salată de sfeclă cu sos de grepfrut
Salată de sfeclă cu sos de grepfrut
Salată de fructe cu miere şi seminţe de mac
Salată de fructe cu miere şi seminţe de mac