Salată de cuşcuş cu legume

salata de cuscus cu legume jpg

Iată o reţetă simplă şi absolut delicioasă pe care o poţi prepara oricând.

Ingrediente

200 g cuscus 500 ml apă 1 avocado

1 rodie 1 ceapă roșie 5 roșii cherry

2 linguri ulei sare piper

zeama de la 1 lămâie

Mod de preparare

Fierbi apa și o torni peste cușcuș, acoperi bolul și lași deoparte să se hidrateze bine.

Cureți ceapa și o tai mărunt, avocadoul îl faci cubulețe, le stropești cu puțină zeamă de lămâie ca să nu oxideze și feliezi roșiile. Scoți sâmburii de la rodie, apoi pui toate legumele într-un bol și le amesteci. Potrivești gustul de sare și de piper, mai stropești cu zeamă de

lămâie și le răstorni peste cușcuș. Torni uleiul, amesteci, guști și, dacă mai e nevoie, presari sare și piper și poți servi.