Salată de cuşcuş cu legume
Iată o reţetă simplă şi absolut delicioasă pe care o poţi prepara oricând.
Ingrediente
200 g cuscus 500 ml apă 1 avocado
1 rodie 1 ceapă roșie 5 roșii cherry
2 linguri ulei sare piper
zeama de la 1 lămâie
Mod de preparare
Fierbi apa și o torni peste cușcuș, acoperi bolul și lași deoparte să se hidrateze bine.
Cureți ceapa și o tai mărunt, avocadoul îl faci cubulețe, le stropești cu puțină zeamă de lămâie ca să nu oxideze și feliezi roșiile. Scoți sâmburii de la rodie, apoi pui toate legumele într-un bol și le amesteci. Potrivești gustul de sare și de piper, mai stropești cu zeamă de
lămâie și le răstorni peste cușcuș. Torni uleiul, amesteci, guști și, dacă mai e nevoie, presari sare și piper și poți servi.