Salată de paste cu gălbiori

Linguine with Girolle Mushrooms Asparagus and Pancetta jpeg

Ciuperci şi paste. O îmbinare perfectă pentru un meniu.

Ingrediente

300 g spaghete 250 g kaizer 300 g ciuperci (gălbiori) 200 g sparanghel conservat 50 g unt sare piper

Mod de preparare

Se fierb spaghetele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe pachet, pentru a fi „al dente“. Se scurg de apă şi se aşază într-o salatieră mare.

Se parat, se sotează ciupercile cu untul, timp de 8-10 minute, apoi se scot din unt şi se pun în salatieră.

În untul rămas se rumeneşte kaizerul tăiat bucăţele, după care se scoate şi se pune în salatieră. La final se adaugă sparanghelul scurs de apa în care a fost conservat şi tăiat bucăţi.

Se amestecă toate ingredientele din salatieră, cu grijă, ca să nu se sfărâme, se condimentează cu sare şi cu piper, după gust.

sursa foto: Fotolia