Salată de sfeclă cu sos de grepfrut
O salată ideală pentru sezonul rece, când poţi folosi citricele pentru a da un plus de gust oricărui preparat. Iar sosul de salată din grepfrut este unul pe care trebuie neapărat să-l prepari!
De ce ai nevoie pentru salată de sfeclă cu sos de grepfrut
Pentru sos
1 lingură miere
1 lingură muştar
½ linguriţă sare
¼ linguriţă piper
½ cană suc de grepfrut
50 ml ulei
1 linguriţă oţet
Pentru salată
1 salată verde
200 g sfeclă coaptă
100 g brânză de capră
50 g nuci
1 ceapă roşie mică
Cum se prepară salata de sfeclă cu sos de grepfrut
Pentru sos, pui toate ingredientele într-un borcan, îl înfiletezi şi agiţi 2-3 minute până când se omogenizează.
Pentru salată, speli salata verde, o cureţi şi o rupi. Tai cubuleţe sfecla şi brânza şi le amesteci cu salata. Pui nucile, ceapa roşie tăiată fideluţă şi torni sosul.