Salată mexicană cu porumb

salata mexicana cu porumb jpeg

Ai poftă de o salată simplă şi delicioasă? Atunci trebuie să încerci această reţetă care, pe lângă porumb, conţine fasole neagră şi un dressing gustos.

Ingrediente

525 g porumb de la conservă sau copt pe grătar 425 g fasole neagră, din conservă, scursă şi spălată 150 g avocado, tăiat cubuleţe 1 lingură ardei iute, tăiat fin şi fără seminţe 3 linguri ceapă roşie tocată 1 legătură coriandru tocat 75 g brânză de vacă, mărunţită

Pentru dressing

60 g maioneză

¾ linguriţă boia de ardei iute

½ linguriţă usturoi mărunţit

3 linguri zeamă de lămâie

½ linguriţă sare

¼ linguriţă piper

Mod de preparare

Combini toate ingredientele pentru salată într-un castron mare şi amesteci cu grijă. Combini toate ingredientele pentru dressing şi omogenizezi. Torni sosul peste salată şi amesteci. Serveşti salata la temperatura camerei sau o ţii la frigider.

Sursa + foto: www.chef-in-training.com

www.chef-in-training.com