Spanac cu sos de brânză

Fie că alegi spanac congelat, fie proaspăt, reţeta va ieşi de fiecare dată la fel de bună. Dacă foloseşti spanac congelat, ai grijă să-l scurgi bine înainte de preparare.
De ce ai nevoie pentru spanac
2 ardei iuţi tocaţi
½ ceapă tocată
2 linguri unt
1 lingură ulei
2 căţei de usturoi
3 mâini spanac
2-3 linguri făină
300 ml lapte
200 g brânză rasă
Cum se face spanacul cu sos de brânză
Încingi uleiul şi untul în tigaie, apoi căleşti ceapa şi ardeii iuţi. Le sotezi 5-10 minute, apoi adaugi făina, laptele şi omogenizezi. Amesteci până când sosul începe să se îngroaşe apoi adaugi spanacul tocat, căţeii de usturoi pisaţi şi laşi să fiarbă puţin. Dai deoparte, adaugi brânza rasă şi amesteci până se topeşte brânza. Serveşti mâncarea caldă.
Sursa https://pinchofyum.com