Supă cu ciuperci

1366884643 3507supa 20cu 20ciuperci jpeg

Ciupercile îmbogătesc cu gust şi nutrienţi orice mâncare. De această dată, ce zici de o supă aromată cu ciuperci şi chimen? Iată ce uşor se prepară!

Ingrediente:

2 linguri ulei 2 cepe 250 g carne porc cu os 250 g varză murată (o poţi înlocui cu varză proaspătă) 2 linguri ciuperci uscate 4 cartofi 1 morcov mic 2 linguri pastă tomate 1 lingură chimen 2 căţei usturoi boia iute sare pătrunjel

2

60 min

medie

Mod de preparare:

Pui carnea tăiată cubuleţe la fiert cu chimen, usturoiul zdrobit şi cu boia. Laşi să fiarbă până ce se se înmoaie carnea, adaugi varza tocată, ciupercile, morcovul curăţat şi tocat cubuleţe şi ceapa tocată mărunt şi călită.

Acoperi cu un capac şi laşi la fiert la foc potrivit până când sunt fierte toate ingredientele. Spre final adaugi şi pasta de tomate.

Separat, fierbi în apă cu sare cartofii tăiaţi, îi scurgi şi îi adaugi în supă când este aproape gata. Condimentezi cu sare şi presari pătrunjel tocat.