Supă Miso cu tofu şi varză
O supă rapidă şi sănătoasă, plină de arome. Un bol din supa această îţi va ţine de foame şi te va încălzi într-o zi friguroasă. Se poate consuma şi rece, în funcţie de preferinţe.
Ingrediente pentru supă Miso cu tofu şi varză:
750 ml supă de pui sau legume clară 1 bucăţică de ghimbir 2 căţei de usturoi 1 ardei chilli proaspăt 1/2 varză savoy 1 morcov 2 linguri pastă de miso sos de soia 100 g tofu
Mod de preparare:
Pune supa într-o oală şi fierbe-o. Curăţă şi taie julienne ghimbirul, toacă usturoiul şi curăţă de seminţe ardeiul chilli pe care îl tai. Adaugă ingredientele în oală, acoperă cu un capac şi fierbe pentru 5 minute.
Taie varza.
Taie julienne morcovul şi adaugă legumele în oală. Acoperă cu un capac şi lasă să fiarbă pentru 4-5 minute sau până varza este moale.
Adaugă pasta miso şi puţin sos de soia, după gust. Adaugă tofu tăiat în bucăţele şi serveşte.
https://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipes/miso-soup-with-tofu-cabbage/