Tartă cu praz

tarta cu praz jpeg

Cine nu adoră tartele? Pot fi consumate atât calde cât şi reci, sunt ideale pentru aperitiv, dar şi ca fel principal, alături de o salată.

Ai nevoie de

1 bucată de aluat pentru patiserie

2 fire praz

200 g bacon

3 linguri vin alb

2 ouă

250 ml smântână

100 g brânză tare rasă

piper

Toacă baconul şi prazul şi pune-le împreună la călit într-o tigaie pentru 10 minute. Adaugă vinul şi mai ţine pe foc încă 10 minute. Amestecă într-un vas smântâna, brânza rasă, piperul şi ouăle bătute. Pune aluatul de patiserie într-o formă rotundă de tartă, aşază baconul şi prazul, iar deasupra toarnă mixul de smântână. Dă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

Sursa foto http://www.frenchgirlcuisine.com

http://www.frenchgirlcuisine.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg