Tartă cu roşii

O tartă cu legume de sezon, un deliciu pentru cucerit orice mofturos.
Ingrediente
2-3 roşii 1 foaie aluat 1 ou 1 cană ricotta 1 cană cremă de brânză cu verdeţuri ½ parmezan răzuit sare piper ceapă verde
Mod de preparare
Încinge cuptorul. Întinde foaia de aluat pe fundul unei tăvi de tartă şi apasă uşor cu degetele, pentru a îndepărta execesul blat. Înţeapă aluatul din loc în loc, cu o furculiţă şi dai la cuptor 8 minute. Scoţi, apoi, din cuptor, laşi să se răcească.
Într-un vas mediu, baţi oul odată cu ricotta, crema de brânză, parmezanul, sare şi piper. Umpli tarta cu acest amestec de brânză. Aşază deasupra felii de roşii. Asezonează roşiile cu sare şi piper apoi mai presari puţin parmezan.
Dă la cuptor, la foc mediu, 30 de minute. Apoi, scoţi din cuptor şi lasă să se răcească. Serveşti când s-a răcorit puţin.
sursa: http://whipperberry.com/