Tarte cu ciuperci

Sunt minunate la micul dejun, dar pot fi oricând soluţia pentru un aperitiv deosebit.
Ai nevoie de
1 aluat foitaj îngheţat
250 g mascarpone
1 ou
125 g mozzarella
30 g parmezan
1 lingură ulei de măsline
1 lingură unt
3 căţei de usturoi
1 ceapă mică tocată fin
Cimbru
300 g ciuperci
Sare
Piper
Lasă aluatul să se dezgheţe după care taie-l după forma tartelor. Pune aluatul în forme şi bagă tava în frigider. Spală ciupercile şi taie-le mărunt. Încinge uleiul şi untul şi pune ceapa şi usturoiul zdrobit. Adaugă ciupercile şi aşteaptă să se evapore apa. Adaugă sare, cimbru şi piper după gust. Într-un castron bate bine oul şi adaugă crema de mascarpone. Scoate tava cu tarte de la frigider. Pune în fiecare formă puţin parmezan, un strat de ciuperci, unul de mascarpone şi mozarella. Bagă tava la cuptor până se rumenesc.
Sursa foto http://www.evatoneva.com