Tigaie cu varza
Tigaie cu varză este o rețetă rapidă, rustică și plină de gust.

Ingrediente
1/2 varză, tăiată fin
5 ouă
2 cartofi raşi
1 ceapă
50 g mozzarella
100 g bacon
sare
piper
Mod de preparare
Speli cartofii, îi cureți și îi tai mărunt. Separat, spargi 4 ouă într-un bol și adaugi varza. Amesteci bine, încorporezi ceapa tocată, apoi cartofii rași, bine storși. Presari sare și piper, după gust.
Pui baconul tocat în tigaie, îl rumenești, apoi îl scoți. Răstorni ouăle cu varza în grăsimea lăsată de el, amesteci ușor și o lași să se gătească, apoi o întorci.
Presari mozzarella și o acoperi cu un capac. O miști din când în când, o ții 10 minute, presari baconul, spargi oul rămas, o mai lași acoperită câteva minute să se gătească oul, apoi o dai deoparte.