Tocană de legume

tocana de legume jpeg

E vineri. Unii dintre voi poate ţin post. Aşa că avem şi pentru aceştia o reţetă de tocană de legume.

Ingrediente

2 vinete potrivite 1 ceapă mare 1 dovlecel 4-5 roşii sare piper ulei 4 căţei usturoi câteva frunzuliţe busuioc

Mod de preparare

Se spală vinetele, se taie rondele, se sărează şi se pune o greutate peste ele. Se lasă 20 minute să se scurgă. Se curăţă ceapa, se toacă mărunt şi se căleşte. Se adaugă vinetele tăiate cubuleţe, dovlecelul, sare şi piper, usturoiul tăiat mărunt şi se lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 15 minute. Roşiile se opăresc, se curăţă de pieliţă, se taie cubuleţe şi se adaugă în mâncare. Când este gata, se decorează cu frunzuliţe de busuioc.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg