Vânătă la grătar

Pentru că în acest sfârşit de săptămână temperaturile se anunţă caniculare, ai cea mai bună scuză să ieşi la un grătar. Şi alături de carne, încearcă şi o vânătă la grătar.
De ce ai nevoie pentru vânătă la grătar
1 vânătă medie
2-3 roşii
1-2 căţei de usturoi
2-3 bucăţi brânză feta
Pătrunjel
Busuioc
Ulei
Sare
Piper
Cum se prepară vânăta la grătar
Spală vânăta şi taie-o felii, fără să le desfaci de tot de capătul superior. Unge feliile cu ulei şi asezonează-le cu sare şi piper. Toacă mărunt usturoiul, pătrunjelul şi busuiocul. Pune printre felii de vânătă, pătrunjel, busuioc, usturoi, brânza şi roşiile feliate. Pune-o pe grătar şi las-o până se înmoaie.
Sursa foto http://all-thats-jas.com