Salată de fenicul cu ridichi

salata de fenicul cu ridichi jpg jpeg

La prânz sau la cină, această reţetă te va ajuta să prepari o salată gustoasă şi săţioasă, care nu te va îngrăşa. De asemenea, este un preparat care nu conţine grăsimi multe, aşa că te va ajuta să îţi menţii silueta. Feniculul şi ridichile sunt două ingrediente sărace în grăsimi şi fără gluten.

Ingrediente

2 linguri ulei de măsline 2 linguri zeamă de lămâie ¼ linguriţă zahăr pudră 1 castravete mare, tăiat pe lungime în felii subţiri 1 legătură ridichi, curăţate şi tăiate feliuţe 1 bulb mic de fenicul, feliat 1 salată verde sau salată creaţă roşie 2 linguri mentă tocată 2 linguri pătrunjel verde tocat sare piper

Mod de preparare

Pui uleiul, zeama de lămâie şi zahărul într-un vas încăpător. Amesteci bine până când zahărul se dizolvă. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Adaugi castravetele, ridichile şi feniculul. Amesteci ca să se combine aromele şi dai salata deoparte 5 minute. Adaugi frunzele rupte de salată în vas şi amesteci. Presari menta şi pătrunjelul şi serveşti imediat această salată de fenicul cu ridichi.

Sursa + foto: www.taste.com.au

www.taste.com.au