Supă de pui cu legume (tensiune arterială)

supa de pui cu legume jpeg

Este o reţetă clasică şi simplu de preparat. Poţi servi acest fel de mâncare cu pâine integrală şi cu parmezan răzuit pe deasupra.

Ingrediente

1 lingură ulei 250 g piept de pui tăiat fâşii 1 dovlecel mic, tăiat fin 1 ceapă, tocată fin 1/2 linguriţă condimente de care vrei sare 2 roşii, tocate 400 g supă de pui 1/4 cană vin sec 2 linguri de orez ori paste minuscule 1 1/2 cană spanac

Mod de preparare

Încingi ulei într-o tigaie la flacără medie. Adaugi puiul şi laşi să se facă, amestecând din când în când, până când se rumeneşte, 2-3 minute. Adaugi roşiile, supa, vinul, orezul(sau pastele). dai focul mai tare şi laşi să fiarbă, amestecând din când în când. Dai focul mai încet şi laşi să se înmoaie orezul sau pastele, cam 8 minute sau potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj. Pui spanacul, puiul gătit şi mai laşi pe foc 2 minute.