Coşuleţe de legume

Ciorbele, salatele şi mâncărurile cu legume sau cu soia sunt săţioase, îţi oferă energie şi sunt potrivite când te afli în post sau eşti la dietă.;
- Porții: 4
- Timp total: 1h
- Pregătire: 20 min
- Gătire: 40 min
- Categorie: aperitive
Ingrediente
16 foi de plăcintă
1 ardei galben
1 ardei roşu
1 ceapă roşie
4 roşii cherry
50 g brânză tofu
1 crenguţă rozmarin
3 linguri ulei
1 praf de sare
Mod de preparare
Îndepărtezi capacele ardeilor şi seminţele, apoi îi feliezi. Cureţi ceapa şi o tai solzişori. O căleşti 2-3 minute în ulei, apoi adaugi ardeii, roşiile tăiate sferturi şi frunzele de rozmarin. Ţii până când scade zeama lăsată, pui deoparte şi dai la răcorit.
Uneşti câte două foi de plăcintă, le tai în patru bucăţi egale şi le aşezi în forme tapetate de brioşe. Pui în ele legumele călite şi presari brânza sfărâmată. Dai coşuleţele la cuptor 10-15 minute.
Îndepărtezi capacele ardeilor şi seminţele, apoi îi feliezi. Cureţi ceapa şi o tai solzişori. O căleşti 2-3 minute în ulei, apoi adaugi ardeii, roşiile tăiate sferturi şi frunzele de rozmarin. Ţii până când scade zeama lăsată, pui deoparte şi dai la răcorit.
Uneşti câte două foi de plăcintă, le tai în patru bucăţi egale şi le aşezi în forme tapetate de brioşe. Pui în ele legumele călite şi presari brânza sfărâmată. Dai coşuleţele la cuptor 10-15 minute.