Prăjitură cu mandarine

1 shutterstock 745798249 jpg jpeg

Acest pandişpan este plin de aroma mandarinelor, pe de o parte în blat, pe de alta în bucăţile întregi de fructe. Un desert perfect pentru un weekend friguros!

400 g făină

1 plic praf de copt

1 praf de sare

120 ml ulei

3 ouă

220 g zahăr

1 kg mandarine

zahăr pudră, pentru decor

Dai drumul la cuptor la 180 ˚C şi tapetezi cu hârtie de copt o tavă cu pereţii înalţi. Descojeşti mandarinele, îndepărtezi pieliţele şi sâmburii şi pui 5 în blender împreună cu ouăle, zahărul şi uleiul. Mixezi 2-3 minute, până obţii un piure omogen.

Combini făina cu sarea şi praful de copt, torni peste ea compoziţia lichidă şi omogenizezi. Torni jumătate din amestec în tavă şi adaugii felii din mandarinele rămase.

Torni restul de compoziţie, presari bucăţile de mandarine rămase şi dai tava la cuptor până când trece testul scobitorii. După ce s-a răcorit, o pudrezi cu zahăr.

FOTO Shutterstock



Recente

paine seminte shutterstock 334226324 jpg
dulce de leche shutterstock 1929541541 jpg
gyros porc shutterstock 1170503389 jpg
butter chicken shutterstock 1925196947 jpg
mamaliga jandarm shutterstock 1995493811 jpg
feta shutterstock 701040340 jpg
banana bread shutterstock 1727806357 jpg
tort fraisier shutterstock 2154103991 jpg
chec aperitiv shutterstock 205392097 jpg
langosi shutterstock 1894511545 jpg
paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg