Un desert fin şi extraordinar de aromat pentru o după-amiază în familie. Această ruladă va deveni preferata ta!

 

 

Ingrediente
 8 ouă
 coaja de la 2 portocale bio
 200 ml suc de portocale
 200 g zahăr
 80 g unt topit
 1-2 linguri făină
 coajă de portocală confiată, opţional
 25 g zahăr tos, pentru decor
 
Baţi ouăle cu zahărul şi coaja de portocale până când îşi dublează volumul. Adaugi sucul de portocale, untul şi făina. Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi o ţii la cuptor până
când trece testul scobitorii.
 
Răstorni rulada pe un prosop umed şi îndepărtezi hârtia de copt, apoi rulezi desertul cu ajutorul prosopului. Presari zahărul tos şi decorezi, dacă vrei, cu portocală confiată. 
 
FOTO: Shutterstock
Loading...