Numai bună pentru vremea călduroasă de afară, salata cu pui şi avocado este un preparat uşor, perfect pentru prânz sau cină.

Ingrediente

1 lingură rozmarin tocat

2 căţei de usturoi, pisaţi

60 ml ulei

4 bucăţi mici piept de pui, feliate

4 fâşii de bacon, feliate

4 ouă

2 linguri oţet

1 linguriţă muştar

½ salată verde

200 g roşii cherry, tăiate pe jumătate

2 tulpini de ţelină, tăiate pe lungime

1 avocado, feliat

sare şi piper

pâine prajită, pentru servire

Mod de preparare

Într-un bol, combini rozmarinul, usturoiul şi 1 lingură de ulei. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Amesteci cu puiul. Rumeneşti într-o tigaie, timp de 5-6 minute, pe ambele părţi. Scoţi pe o farfurie şi acoperi cu folie.

În puţin ulei, rumeneşti bucăţelele de bacon, timp de3-4 minute, până îşi schimbă culoarea. Fierbi ouăle în apă cu puţină sare, aproximativ 4 minute. Le tai rondele. Într-un vas, amesteci oţetul, muştarul şi uleiul rămas. Condimentezi, după gust. Pui salata într-un bol. Torni jumătate din cantitatea de sos, apoi amesteci cu restul ingredientelor. Serveşti cu sosul rămas şi pâine prăjită, dacă vrei.

Sursa http://www.taste.com

Loading...