Această reţetă de şniţel de pui în crustă de migdale este perfectă pentru o cină simplă din timpul săptămânii. Unde mai pui că nu conţine gluten şi fibre, aşa că se pot bucura de ea şi cei cu un stomac mai sensibil.

 

Ingrediente pentru şniţel de pui în crustă de migdale:

2 piepţi ide put dezosaţi tăiaţi pe orizontală
2 ouă
120 g făină de migdale
1 căţel de usturoi pisat
1 linguriţă coajă de lămâie
1/2 legătură de pătrunjel
80 ml ulei de măsline

Mod de preparare pentru şniţel de pui în crustă de migdale:

Bate fiecare piept de pui cu ciocanul între două straturi de folie alimentară sau foaie de copt până devin groase de 1 centimetru.
Bate ouăle şi 2 linguriţe de apă într-o farfurie.

Combină făina de migdale cu usturoiul, coaja de lămâie şi pătrunjelul tocat şi pune-le într-o farfurie întinsă.
Pune fiecare bucată de pui în ou apoi trece-o prin făină presând tare, aşezând-o apoi pe o farfurie. Dă farfuria la frigider pentru 30 de minute.

Încinge ulei într-o tigaie neaderentă şi găteşte bucăţile de pui câte 4-5 minute pe fiecare parte, sau până când puiul este complet gătit. Scurge şniţelele pe un prosop absorbant şi serveşte-le împreună cu o salată.

Sursa: https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/keto-almond-crumbed-chicken-schnitzel-recipe-30951

 

Loading...