Nu ne dăm niciodată înapoi de la a prepara niţte delicioase şniţele de pui umplute cu spanac. Tocmai pentru că sunt simplu de preparat, iar cu ele nu dai greş niciodată. Este că avem dreptate?

Şniţel de pui umplut cu spanac - Ingrediente

4 bucăţi piept de pui dezosat
300 g spanac
2 linguri smântână groasă
50 g telemea de oi
sare
piper

Pentru crusta de şniţel
2 ouă
2 linguri făină
3 linguri pesmet
ulei pentru prăjit

Şniţel de pui umplut cu spanac - Mod de preparare

Se bate carnea uşor cu ciocanul de şniţele, având grijă să nu se subţieze prea ­tare sau să se rupă. Se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se lasă la rece circa 20 de minute, ca să se frăgezească. Între timp, se opăreşte spanacul în apă cu o linguriţă de sare, se ­scurge bine şi se ­taie şuviţe. Se amestecă cu telemeaua rasă şi cu smântâna. Se umple fiecare felie de carne cu spanac, se pliază, având grijă să nu iasă umplutura pe ­dinafară. Se trec ­sniţelele prin făină, ou ­bătut, pesmet şi se prăjesc în ulei ­bine încins, până se rumenesc frumos. Şniţelele de pui umplute cu spanac se servesc calde, cu diferite garnituri sau cu salate.

Loading...