Chiar şi în zilele de post te poţi bucura de gustul delicioaselor spaghete bolognese. Iar reţeta este atât de simplă!

De ce ai nevoie pentu spaghete bolognese

½ ceapă

½ ţelină

1 morcov

150 g soia granule

1 lingură sos de soia

125 ml vin roşu

50 g pastă de tomate

750 ml apă

1 linguriţă oregano

1 praf de sare

piper

2 linguri ulei

1 pachet paste fierte

parmezan vegetal

Cum se prepară spaghetele bolognese de post

Combini uleiul cu apa, adaugi legumele tocate şi le laşi să fiarbă 5 minute. Adaugi granulele de soia, laşi să fiarbă câteva minute, apoi torni vinul, mai laşi să fiarbă puţin, pui pasta de tomate, oregano, sare, piper, şi laşi să fiarbă până se îngroaşă sosul.

Îl pui peste spaghetele fierte şi amesteci. La final, adaugi parmezan vegetal ras.

Sursa https://simpleveganblog.com

Loading...