Supă cremă de morcovi cu ghimbir

1 supa crema de morcovi jpg jpeg

Sezonul rece aproape s-a încheiat, dar trebuie să încerci această reţetă delicioasă de supă cremă de morcovi cu ghimbir, ce e gata imediat şi care se prepară cu doar câteva ingrediente.

Supă cremă de morcovi cu ghimbir - ingrediente necesare:

- cinci morcovi - o rădăcină de ghimbir - doi cartofi - două linguri de ulei de măsline - o ceapă medie - 500 de ml de supă de legume - sare şi piper, după gust

Supă cremă de morcovi cu ghimbir - mod de preparare:

Curăţă morcovii şi cartofii, iar apoi taie-i sub formă de cubuleţe, iar apoi taie ceapa mărunt.

Într-o tigaie întinsă, căleşte ceapa în uleiul de măsline până devine translucidă, iar apoi adaugă şi cartofii şi morcovii. Adaugă supa de legume şi lasă la fiert. Adaugă apoi ghimbirul dat prin răzătoare şi lasă totul să fiarbă timp de 20 de minute.

Când lichidul a scăzut, iar legumele sunt moi, trece-le printr-un blender. Potriveşte cu sare şi piper, după gust şi serveşte supa delicioasă cu crutoane.

Poftă bună.