Zilele reci de toamnă ar trebui să fie întotdeauna ”încălzite” cu o supă delicioasă. Astăzi îţi recomandăm supa cremă de sfeclă roşie cu cartofi, ce este hrănitoare şi delicioasă.

Ingrediente necesare:

- trei bucăţi de sfeclă roşie
- doi cartofi
- 750 ml de apă
- două linguri de smântână
- două linguri de ulei de măsline
- o legătură de pătrunjel

Mod de preparare:

Spală bucăţile de sfeclă, taie-le pe jumătate, iar apoi pune-le la fiert cu puţină sare.

Între timp, curăţă cartofii, taie-i cubuleţe şi lasă-i la fiert timp de zece minute.

Curăţă sfecla, taie-o în bucăţi, iar apoi pune-o în blender. Adaugă cartofii fierţi, două linguri de ulei de măsline şi 750 de ml de apă, turnată puţin câte puţin. Amestecă totul până când crema capătă o consistenţă aparte.

Ulterior, pune pasta la fiert timp de câteva minute.

Serveşte supa cremă de sfeclă roşie caldă sau rece, cu pâine integrală. Adaugă şi puţină smântână şi puţin pătrunjel.

Poftă bună! 

Loading...