Hai să te mai inspiri puţin din bucătării străine, pentru înnoirea gustului!

De ce ai nevoie ca să găteşti supă picantă de porc:

1 ceapă tocată

1-2 linguri de ulei

2/3 cană ardei gras tocat

1 lingură usturoi tocat

1 ardei iute, curăţat de seminţe şi tocat

1 muşci de porc 500 g, tăiat cuburi potrivite

500 ml supă de pui

2 l apă

2 linguriţe pudră de chili

1 linguriţă chimen măcinat

sare

piper

1 conservă de 400 g de fasole, scursă

1 conservă de roşii în bulion, nescursă

2 linguri coriandru verde

1 cană avocado tăiat felii

Cum prepari supă picantă de porc:

Într-o oală încălzeşti uleiul la foc mediu. Pui la călit ceapa, ardeiul gras, usturoiul şi ardeiul iute 2 minute. Adaugi carnea de porc şi mai ţii 3 minute. Adaugi supa şi celelalte ingrediente, până la roşii, inclusiv şi laşi până dă în clocot. Reduci focul, acoperi parţial şi fierbi până când carnea de porc s-a înmuiat, amestecând ocazional. Iei de pe foc şi adaugi coriandrul. Serveşti cu avocado.

Sursa: http://www.myrecipes.com/recipe

Loading...