O combinaţie inedită, dar savuroasă: paste, castraveţi şi peşte. Un preparat rapid, perfect atât pentru prânz, cât şi pentru cină.

 

Ingrediente

  •  100 g peşte, fript pe grătar
  • 350 g tagliatelle
  • 1 castravete
  • 1 lingură de iaurt
  • 1 linguriţă ulei
  • 1 căţel usturoi
  • zeama de la 1 lămâie
  • 2 linguri pătrunjel, proaspăt tocat
  • sare, piper

Speli, cureţi şi feliezi castravetele şi îl laşi deoparte.

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe pachet şi le laşi să se scurgă într-o sită. Pentru sos, amesteci iaurtul, uleiul, usturoiul, zeama de lămâie şi pătrunjelul, poriveşti gustul de sare şi piper, apoi îl amesteci cu feliile de castravete.

Peste pastele bine scurse, adaugi sosul şi bucăţelele de peşte fript. Serveşti pastele decorate după imaginaţie.

FOTO: Shutterstock

Loading...