Bărcuţe cu ou şi cârnăciori

Perfecte pentru micul dejun sau ca şi gustare între mese, bărcuţele cu ou şi cârnăciori sunt pur şi simplu delicioase. Încearcă-le şi tu!
Ingrediente
4 baghete medii rustice
200 g cârnăciori afumaţi
8 ouă
120 g smântână
230 g brânză, rasă
boia, după gust
ceapă verde tocată, după gust
sare
piper
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 176 °C. Tai baghetele pe mijloc, îndepărtând miezul până aproape de coajă, pentru a crea buzunarele pentru umplutură. Tai cârnăciorii afumaţi bucăţele.
Într-un bol, baţi ouăle uşor împreună cu smântâna. Combini cu celelalte ingrediente şi cârnăciorii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Torni uniform compoziţia în fiecare baghetă. Dai la cuptor aproximativ 25 de minute. Serveşti după ce s-au răcit puţin.
Sursa http://flavorite.net