Brânză topită de casă

branza topita jpeg

Carolina Lazăr din comuna Branişca ne-a trimis la redacţie o reţetă de brânză topită de casă. O încercare curajoasă şi inedită! Ingrediente

1 kg branză zamatisa de vacă (brânză dulce de vaci)

2 linguriţe sare

2 linguriţe bicarbonat

30 gr unt

Mod de preparare

Brânza se amestecă cu sarea şi bicarbonatul şi se dă la rece minim 2 ore.

Untul se pune pe bain-marie şi se topeşte. Când este topit se adaugă branza şi se amestecă până se va topi. Aproximativ 15-20 min. Fierbinte se pune in caserole.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg