Cotlete de porc cu morcovi glazuraţi

Aceste cotlete sunt suculente şi bine rumenite. Încearcă şi tu reţeta şi bucură-te de câteva cotlete de porc cu morcovi glazuraţi.
Ingrediente
2 cotlete de porc 1 praf sare 1 linguriţă boia 1 linguriţă ceapă pudră 1 linguriţă oregano 1 linguriţă cimbru 1/2 linguriţă usturoi pudră 1/4 linguriţă piper, după gust 2 linguri ulei 2 morcovi 1/2 linguriţă cimbru proaspăt ulei 1 praf sare piper negru sucul de la 1 portocală
Mod de preparare
Încingi cuptorul. Dai cotletele de porc prin condimente (cu excepţia uleiului) şi le laşi deoaparte 30 de minute. Apoi le rumeneşti într-o tigaie cu ulei, la foc mediu sau mare. Le prăjeşti 5 minute pe fiecare parte.
Tai morcovii în felii subţiri, pe lungime şi îi pui într-un bol, cu cimbru, ulei de măsline, sare şi piper. Îi arunci în tigaia încinsă, lângă cotlete. Dai tigaia la cuptor 10 minute, scoţi carnea şi o aşezi pe o farfurie. Torni peste morcovi sucul de la 1 portocală. Aşezi legumele peste cotletele de porc, iar pe deasupra torni această "glazură".
Sursa: food.com