Cum se face risotto cu spanac

O reţetă ideală pentru zilele în care ţii regim. Acest risotto cu spanac este delicios şi uşor de preparat.
Ingrediente
200 g orez 2 cepe 200 g baby spanac sare 500 ml supă de pui 4 căţei de usturoi piper 100 g caşcaval ras ½ piept de pui tăiat fâşii 1-2 linguri ulei
Preparare
Tai cepele julien, usturoiul feliuţe, încingi uleiul şi le căleşti până devin sticloase, apoi adaugi pieptul de pui. Îl frigi pe ambele părţi până se pătrunde, pui orezul bine spălat şi scurs şi torni, treptat, supa, amestecând de fiecare dată ca orezul să absoarbă lichidul.
Speli spanacul şi îl tai. Când orezul este fiert, adaugi spanacul, sare şi piper, după gust şi amesteci. Ţii pe foc 10 minute să se combine aromele, presari caşcavalul, amesteci şi opreşti focul.
Salată de paste cu spanac şi roşii
Salată de paste cu spanac şi roşii
Salată cu spanac şi brânză de capră
Salată cu spanac şi brânză de capră