FOTO Exclusiv! Chef Gianny este castigatorul “Chefi la Cutite”! Prima imagine cu el si cu trofeul de 30.000 de euro

Gianni png
image

Pitesteanul Iulian Banuta, cunoscut mai degraba din emisiune drept Chef Gianny, este marele castigator al acestui sezon al emisiunii “Chefi la Cutite”. Desi finala inca nu a fost difuzata de Antena 1, emisiunea a fost deja inregistrata iar informatiile noastre sunt sigure: el este marele castigator.

Click pofta Buna are inclusiv fotografia cu trofeul cu marele premiu cu numele lui Gianny pe el. Bucatarul din Pitesti, membru al echipei lui Chef Scarlatescu a reusit sa puna mana pe cei 30.000 de euro pusi in joc de Antena 1.

image

Povestea lui la emisiune este una destul de interesanta, dat fiind ca Iulian Banuta a fost concurent si in sezonul 2, numai ca din pacate pentru el nu a fost ales in nicio echipa de niciunul dintre chefi. Greseala care l-a “descalificat” atunci a fost faptul ca a pus lamaie intr-un best steak tartare.

Povestea lui de viata este mult mai trista decat participarea in prima editie a emisiunii.

“Nu am avut o copilarie prea fericita. Am fost crescut de o mama care nu prea m-a dorit. M-a dat afara din casa. Eram dat afara din casa chiar si cand imi era foame si voiam sa mananc ceva. Ma duceam la stadion, era o tabela acolo si….dormeam acolo. Nu stiu daca a fost noroc sau voia lui Dumnezeu, ca am ajuns in bucatarie.” a marturisit bucataraul printre lacrimi.

A doua oara in competitie Gianny a reusit sa-i cucereasca definitiv pe chefi cu un lava cake de dovleac, iar parcursul sau in emisiune in echipa lui Chef Scarlatescu a fost unul plin de aventuri. Cu preparate notate exceptional, dar si cu rateuri, Gianny a reusit sa ajunga in finala si chiar sa castige marele premiu de 30.000 de euro.

image image image