Mâncare din carne de viţel şi legume

mancare din carne vitel legume jpeg

Pregăteşte pentru tine şi familia ta cea mai bună mâncare din carne de viţel şi legume.

Ingrediente pentru mâncare din carne de viţel şi legume

400 g carne de viţel 1 ceapă 2 căţei de usturoi 2 morcovi 2 ardei graşi (roşu şi galben) 1 broccoli mic 5-6 teci de fasole verde din conservă 3 linguri ulei 5 linguri suc de roşii 200 g orez pentru garnitură sare rozmarin piper

6 linguri soia

1 linguriţă zahăr

3 linguri ulei

1 lingură ghimbir proaspăt ras

Mod de preparare pentru mâncare din carne de viţel cu legume

Amesteci, într-un castron mare, ingredientele pentru sosul marinat, tai carnea bucăţele potrivite, le introduci şi le laşi la marinat peste noapte. Aşezi carnea cu tot cu sosul marinat (dar strecurat) într-un vas termorezistent, pui şi două linmguri de ulei, puţină apă, acoperi cu folie de aluminiu şi îl introduci în cuptorul preîncălzit pentru 45-50 de minute.

Adaugi legumele tăiate după preferinţă, presari sare, rozmarin şi piper, după gust, sucul de roşii, amesteci şi mai laşi în cuptor încă 30 de minute, până când legumele se înmoaie.

ASeparat, fierbi orezul în apă cu sare şi o lingură de ulei, îl strecori şi îl serveşti alături de legume şi carne.