Peşte pe pat de legume

Sănătos şi gustos, peştele pe pat de legume te va cuceri negreşit.
Ingrediente ● 3-4 bucăţi file de peşte alb ● 2 linguri ulei ● 2 ardei graşi roşii, feliaţi ● 2 ardei graşi verzi, feliaţi ● 50 g măsline ● 5 căţei de usturoi, zdrobiţi ● praz tocat, după gust ● 1 dovlecel, feliat ● zeama de la 1 lămâie ● pătrunjel tocat, după gust ● 2-3 foi de dafin ● fulgi de ardei iute ● sare ● piper Mod de prepararte - Peşte pe pat de legume Speli şi usuci bine bucăţile de peşte, apoi le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Ungi o tavă sau un vas termorezistent cu puţin ulei. Aşezi în ea legumele, măslinele şi usturoiul. Adaugi fileurile de peşte şi le stropeşti cu zeama de lămâie.
Presari fulgii de ardei iute, după gust. Pui foile de dafin şi dai tava la cuptorul încins aproximativ 30 de minute. Serveşti cu pătrunjel.