Reţeta rapidă de lasagna, pas cu pas

Dacă în reţeta clasică de lasagna ai nevoie de sos Bechamel, în reţeta rapidă acesta este înlocuit cu brânză şi sos de roşii. Rezultatul final va fi al fel de delicios. Dacă nu ne crezi, încearcă reţeta rapidă de lasagna.
De ce ai nevoie pentru lasagna
1 pachet foi de lasagna
1 kg carne de porc, tocată
1 l suc de roşii
24 felii brânză
2 linguri ulei
100 g caşcaval
2 linguri parmezan
sare
piper
Cum se prepară lasagna
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Prepari foile de lasagna conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Încingi uleiul şi căleşti carnea tocată până când scade zeama lăsată. Asezonezi cu sare şi piper, apoi adaugi sucul de roşii. Mai ţii pe foc 10 minute, apoi dai deoparte.

Pui în tavă un strat de foi de lasagna, unul de carne, apoi felii de brânză, din nou foi de lasagna, carne, restul de felii de brânză, foi de lasagna, carne şi presari caşvacalul şi parmezanul ras.

Dai tava la cuptor 20-25 de minute.
