Roşii umplute cu carne de vită
Reginele acestei veri, în arome îmbietoare sunt fără îndoială roşiile. Reţeta de mai jos le completează gustul într-un mod uimitor. Convinge-te singur!
Ingrediente
8 roşii 500 g carne tocată de vită 100 g orez 1 ceapă 1 legătură mărar 1 legătură pătrunjel ulei sare piper
Mod de preparare
Speli roşiile, le tai codiţele, le scoţi miezul şi îl păstrezi. le laşi cu gura în jos, ca să se scurgă bine.
Tai ceapa, apoi torni uleiul într-o tigaie la încins şi o căleşti, pui orezul şi carnea. Le ţii aproximtaiv 10 minute, iei de pe foc şi laşi să se răcească. Toci mărarul şi pătrunjelul şi le adaugi în compoziţie, potriveşti de sare şi piper şi amesteci bine.
Umpli roşiile cu amestecul, iar la sfârşit le acoperi cu codiţele. le pui într-o tavă unsă cu ulei, torni o cană cu apă, miezul păstrat de la roşii şi dai la cuptor. Laşi aproximativ o oră.
sursa foto: Photocuisine