Rulouri cu şuncă şi caşcaval, reţeta pas cu pas FOTO

Vei vedea cât sunt de delicioase aceste rulouri cu şuncă şi caşcaval. Sunt perfecte pentru a le servi prietenilor, celor din familie, la petreceri. În plus, le poţi asambla cu o seară înainte şi le poţi coace a doua zi, pentru a le servi calde, imediat ce le-ai scos din cuptor.
Ingrediente
1 aluat clasic de pizza, decongelat 350 g şuncă feliată foarte subţire 12 felii de caşcaval elveţian, foarte subţiri
Pentru glazură
8 linguri unt
2 linguri zahăr brun
1 lingură sos Worcestershire
1 lingură muştar de Dijon
1 lingură seminţe de mac
ulei, pentru uns
Mod de preparare
Încingi cuptorul la 180 de grade Celsius. Ungi o tavă de copt cu puţin ulei. Întinzi aluatul de pizza pe suprafaţa de lucru şi îi dai o formă de dreptunghi. Aşezi feliile de şuncă presată. Peste ele, aşezi feliile de caşcaval elveţian.

Apoi rulezi foarte strâns aluatul, ca şi când ai face o ruladă mare. Tai rulada în 12 felii, late cam de 2-3 cm.

Aşezi feliile în tava tapetată.

Separat, topeşti untul cu zahărul brun, sosul Worcestershire, muştarul şi seminţele de mac într-o tigaie, la foc mediu. Amesteci până când obţii o glazură omogenă.

Torni glazura în mod egal, peste rulouri. Dacă vrei, în acest punct poţi să acoperi tava şi să o dai la frigider pentru a coace rulourile mai târziu.
Sau, dacă te grăbeşti, dai tava la cuptor, neacoperită, 25 de minute sau până se rumenesc rulourile.

Sursa + foto: www.kevinandamanda.com