Salată de cartofi cu dovlecel şi sos de muştar

Este atât de simplu de preparat această reţetă! În plus, o poţi transforma cu uşurinţă în una de post dacă nu pui ou fiert.
De ce ai nevoie pentru salată de cartofi cu dovlecel şi sos de muştar
Pentru salată
1 dovlecel mic
4-5 cartofi
3 ouă
6 ridichi
2 linguri capere, opţional
Pentru sos
3 linguri muştar
mărar tocat
150 ml ulei
3 linguri zeamă de lămâie
sare
piper
Cum se prepară salata de cartofi cu dovlecel şi sos de muştar
Pentru sos, combini muştarul cu zeama de lămâie şi torni treptat uleiul. Amesteci energic până obţii un sos ca o maioneză. Adaugi mărarul, sare şi piper după gust.
Fierbi cartofii, îi tai cubuleţe şi-i amesteci cu dovlecelul tocat, ouăle fierte, ridichile tăiate şi caperele. Torni deasupra sosul şi amesteci.