Aperitiv cu brânză feta şi ciuperci, fără blat

tarta cu ciuperci jpeg

O gustare care te va cuceri de la prima încercare, tarta cu feta şi ciuperci este uşor de preparat şi nu necesită prea mult timp pierdut în bucătărie.

Ingrediente

4-5 linguri ulei

1 ceapă, feliată

600 g ciuperci, feliate

250 g brânză proaspătă de vaci

100 g brânză feta, mărunţită

4 ouă

1 ceapă verde

pătrunjel

sare

piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 190 de grade. Căleşti ciupercile într-o tigaie, în puţin ulei, aproxmativ 5-7 minute. Condimentezi cu sare şi piper. Într-un bol, baţi ouăle, timp de 1 minut.

Într-un vas separat, mixezi ricotta, brânza feta, ceapa verde tocată, pătrunjel tocat şi ouăle, până obţii un amestec omogen, apoi încorporezi ciupercile. Adaugi condimente, după gust. Aşezi mixtura într-o tavă şi dai la cuptor, aproximativ 45 de minute. Serveşti cu frunze de pătrunjel.

Sursa http://dinnerthendessert.com