Încearcă şi tu un aperitiv gustos cu brânză feta şi spanac, ideal ca şi gustare între mese sau, de ce nu, pentru micul dejun.

Ingrediente

1 căţel de usturoi, pisat

350 g spanac congelat

1 lingură ulei

2 pâinici ciabatta

120 g mozzarella, rasă

30 g brânză feta

fulgi de ardei iute, după gust

sos picant, opţional

sare

piper

Mod de preparare

Căleşti usturoiul în ulei, 2-3 minute.

Adaugi spanacul şi îl laşi pe foc, aproximativ 5 minute, până se dezgheaţă complet. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Tai pâinicile în jumătate. Le umpli, în mod egal, cu mozzarella, fulgi de ardei, brânză feta şi spanac.

Le rumeneşti într-o tigaie, pe ambele părţi, 5-7 minute.

Presezi cu ajutorul unei oale umplute pe jumătate cu apă, dacă vrei să iasă mai crocante.

Serveşti cu sos picant, opţional.

Sursa http://www.yummly.com

Loading...
Evaluează articolul