Folosind doar câteva ingrediente, Martha Stewart ne învaţă astăzi cum să realizăm cele mai simple aperitive de vară. Răsfaţă-i pe musafirii tăi cu un platou şi vei vedea cât de uşor se prepară aceste aperitive cu brânză feta şi felii de castraveţi.

Ingrediente (4 porţii)

1/2 baghetă
6 linguriţe ulei de măsline
100 g brânză feta
1/2 linguriţă zeamă de lămâie
sare grunjoasă
piper negru măcinat
1 castravete, tăiat felii subţiri pe diagonală

Mod de preparare

Încingi cuptorul. Tai bagheta în două, pe lungime, şi o ungi uşor cu 2 linguriţe de ulei de măsline. O dai la cuptor, până se rumeneşte pe margini, 5 minute.

Între timp, într-un bol mic, pasezi brânza feta, o amesteci cu 4 linguri de ulei şi cu zeama de lămâie, folosind o furculiţă. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Întinzi brânza feta peste pâinea prăjită şi aşezi felii de castravete. Condimentezi cu sare, piper, zeamă de lămâie şi un strop de ulei. Tai bagheta în bucăţi mici şi le serveşti ca aperitiv.

Sursa + foto: www.marthastewart.com

Loading...
Evaluează articolul