Aperitiv în două culori

aperitiv jpeg

Învaţă să prepari cel mai bine clasicul aperitiv cu care să-ţi întâmpini invitaţii!

Ingrediente 300 g caşcaval 300 g şuncă 1 cutie cremă de brânză

Mod de preparare

Tai caşcavalul şi şunca felii subţiri. Pe cât posibil, încearcă să obţii aceeaşi formă. Amesteci brânza cu smântâna, adaugi sare şi piper, după gust. Păstrezi puţină pentru ornat.

Aşezi pe un platou o felie de caşcaval, deasupra o felie de şuncă, apoi un strat subţire de cremă de brânză şi repeţi în câte straturi vrei. Faci acelaşi lucru până la epuizarea ingredientelor. Dai la rece o oră şi, în momentul servirii, tai sub ce forme vrei.

Tai caşcavalul şi şunca felii subţiri. Pe cât posibil, încearcă să obţii aceeaşi formă. Amesteci brânza cu smântâna, adaugi sare şi piper, după gust. Păstrezi puţină pentru ornat.

Aşezi pe un platou o felie de caşcaval, deasupra o felie de şuncă, apoi un strat subţire de cremă de brânză şi repeţi în câte straturi vrei. Faci acelaşi lucru până la epuizarea ingredientelor. Dai la rece o oră şi, în momentul servirii, tai sub ce forme vrei.