Pentru cei cărora le plac mâncărurile picante, acesta este aperitivul perfect.

Ingrediente (4 porţii)

8 ardei graşi

5 cartofi fierţi în coajă

250 g cârnaţi de porc afumaţi

1 ceapă roşie

3 linguri ulei

rozmarin uscat

1 linguriţă boia iute

sare

piper

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă şi îi tai cubuleţe. Cureţi ceapa, o tai rondele şi o căleşti în ulei încins. Când se înmoaie, adaugi cârnaţii tăiaţi în felii groase şi continui călirea încă 2-3 minute.

Adaugi cubuleţele de cartofi, presari rozmarin, boia, sare şi piper după gust şi continui călirea amestecând uşor să nu se sfărâme ingredientele.

Tai ardeii în două, scoţi seminţele şi nervurile şi umpli cu amestecul de cartofi. Aşezi ardeii într-o formă unsă şi îi laşi la cumptor 10 minute. Serveşti imediat.

Loading...
Evaluează articolul