Nu ai cum să rezişti acestei reţete apetisante de aripioare de pui cu sos de usturoi, care se prepară foarte uşor, la cuptor.

Ingrediente

650 g aripioare de pui

4 căţei de usturoi, pisaţi

1-2 linguri sos de soia

1 lingură zeamă de lămâie

2 ½ linguri miere

boia, după gust

sare

piper

felii de lămâie, pentru servire

sos de usturoi, pentru servire

Mod de preparare – Aripioare de pui apetisante cu sos de usturoi

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Într-o pungă resigilabilă, amesteci aripioarele de pui cu usturoiul, sosul de soia, zeama de lămâie, mierea, boia, sare şi piper, după gust. Laşi la marinat 15 minute.

Aranjezi bucăţile de carne într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor aproximativ 30 de minute. Serveşti cu felii de lămâie şi sos de usturoi.

Sursa https://rasamalaysia.com

Loading...