E adevărat că nişte aripioare picante merg la fix cu un pahar sau o halbă de bere. Dar noi vă propunem o reţetă de aripioare în sos de bere. Vor fi mai fragede şi, deci, mai gustoase.

Ingrediente

500 g aripioare de pui
1/2 cană pesmet
2 ouă
1/4 cană bere
1 linguriţă boia iute
oregano
piper
sare
ulei pentru prăjit

Cum se prepară

Aripioarele se spală, se curăţă, se taie vârfurile, apoi se taie la articulaţie şi se presară cu puţină sare. Pesmetul se amestecă cu boiaua iute, oregano, sare şi piper, după gust.
Ouăle se bat bine cu berea. Se dau aripioarele prin oul amestecat cu bere, apoi prin pesmetul amestecat cu toate condimentele şi se prăjesc în uleiul bine încins, la foc mic. Se scot pe prosoape absorbante. Se pot servi cu maioneză şi usturoi.

Loading...
Evaluează articolul