Inspiră-te şi găteşte din „Click!Poftă Bună! – Cele mai gustoase reţete cu peşte“

1 supliment peste 300x250 jpg jpeg

Suplimentul „Click!Poftă Bună! – Cele mai gustoase reţete cu peşte“ este disponibil din 29 martie la toate punctele de difuzare a presei. Revista adună 75 de reţete savuroase pentru o masă completă cu peşte: antreuri, salate, supe şi ciorbe, fel principal. ;

Pentru toţi pasionaţii de gătit, pentru cei care iubesc mâncărurile cu peşte, dar şi pentru cei care îşi doresc o dietă echilibrată şi gustoasă, în acelaşi timp, am adunat în paginile acestui supliment 75 de reţete pentru orice anotimp. De la antreuri şi salate, la supe, ciorbe şi feluri principale, de la peşte de apă dulce la peşte oceanic, de la fructe de mare la batog afumat, avem pentru voi multe propuneri delicioase şi potrivite în orice ocazie, fie că e vorba de o gustare rapidă sau de o masă festivă.

2 supliment peste1 jpg jpeg

Totodată, din paginile revistei veţi afla care sunt beneficiile consumului de peşte, dar şi mituri sau lucruri mai puţin ştiute despre acest aliment. Pe parcursul anului sunt numeroase posturi care au dezlegări la peşte, un supliment dedicat fiind binevenit şi pentru cei care nu consumă alt tip de carne decât acesta.

Suplimentul va fi disponibil timp de trei luni la toate punctele de difuzare a presei.