Avocado umplut cu salată de ton

2 shutterstock 1209539422 jpg jpeg

Te-ai săturat de mâncărurile grele şi ai poftă de un preparat deosebit şi rapid? Încearcă reţeta noastră de avocado umplut cu ton.

Ingrediente

4 avocado, tăiaţi în două, fără sâmburi 2 conserve de ton, scurse 1 ardei gras roşu, tăiat cubuleţe 1 ardei iute verde, tocat 1 legătură de pătrunjel, tocat zeama de la 1 lămâie verde sare piper

Mod de preparare

Scoţi o parte din pulpa fructelor de avocado, din zona sâmburelui, ca să mai lărgeşti zona în care vei pune umplutura. Pui pulpa de avocado scoasă într-un castron mare şi o pasezi cu furculiţa. Adaugi tonul, ardeiul gras, ardeiul iute şi pătrunjelul tocat în acelaşi bol. Torni zeama de lămâie peste ingrediente şi le amesteci până la omogenizare. Umpli coşuleţele de avocado cu amestecul de ton. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi serveşti imediat.

FOTO Shutterstock